• Artikelen
    • Alle artikelen
    • AI in de keuken
    • Chefs
    • Concepten
    • Innovatie
    • Personeel
    • Prijsstijgingen
    • Sponsored stories
    • Trends
  • Sectoren
    • Bar & Café
    • Gastronomie
    • Restaurants
  • Adverteren
    NL /
Restaurants
Food
Concepten
Fastservice
0 min

De top 10 van pannenkoekrestaurants

Hoe staat het met de pannenkoek?

Door Ubel Zuiderveld op maandag 10 februari 2025
De pannekoekenbakker
Chefs
De pannekoekenbakker, Zeeland
Deel artikel
Link gekopieerd
Meer Chefs
  • Mexicaanse keuken: authentieke smaken en technieken

    Mexicaanse keuken: authentieke smaken en technieken

    16 juli 2025 | 3 min
  • Hoe kan vis jouw gerechten meer diepgang geven?

    Hoe kan vis jouw gerechten meer diepgang geven?

    14 juli 2025 | 2 min
  • Steven Klein Nijenhuis: van luxeproducten naar duurzaam lokaal

    Steven Klein Nijenhuis: van luxeproducten naar duurzaam lokaal

    30 juni 2025 | 2 min
  • Kirk Haworth: de chef achter de Michelinster van Plates

    Kirk Haworth: de chef achter de Michelinster van Plates

    26 mei 2025 | 3 min
  • Elzelinde van Doleweerd: Innovatie en scheikunde in de plantaardige gastronomie

    Elzelinde van Doleweerd: Innovatie en scheikunde in de plantaardige gastronomie

    7 mei 2025 | 2 min
Meld je aan voor de nieuwsbrief
Thanks
Best gelezen artikelen
Bekijk alle artikelen 
Relevante artikelen
Sponsored Story New
Mexicaanse keuken: authentieke smaken en technieken
Mexicaanse keuken: authentieke smaken en technieken
Chefs brengen rijke smaken van Mexico naar Europa
16 juli 2025 | 3 min
Restaurants Chefs
Sponsored Story New
Hoe kan vis jouw gerechten meer diepgang geven?
Hoe kan vis jouw gerechten meer diepgang geven?
Ontdek de kracht van vis voor complexe smaken
14 juli 2025 | 2 min
Gastronomie Chefs
Sponsored Story New
Steven Klein Nijenhuis: van luxeproducten naar duurzaam lokaal
Steven Klein Nijenhuis: van luxeproducten naar duurzaam lokaal
Dineren met lokale ingrediënten en vernieuwde gerechten
30 juni 2025 | 2 min
Restaurants Chefs
Sponsored Story New
Ruby Rose combineert hoge volumes met gastronomisch niveau
Ruby Rose combineert hoge volumes met gastronomisch niveau
Chef Damian Moes deelt inzichten over de populaire wijn- en eetbar in Utrecht
6 juni 2025 | 2 min
Restaurants Chefs
Sponsored Story New
Kirk Haworth: de chef achter de Michelinster van Plates
Kirk Haworth: de chef achter de Michelinster van Plates
Plates brengt plantaardige gerechten naar het hoogste niveau
26 mei 2025 | 3 min
Gastronomie Chefs
Sponsored Story New
Van dier naar plant: kansen voor chefs in de eiwittransitie
Van dier naar plant: kansen voor chefs in de eiwittransitie
ProVeg Nederland onderzoekt hoe chefs kunnen bijdragen aan een duurzamere foodservice
18 mei 2025 | 3 min
Restaurants Duurzaamheid
Sponsored Story New
Elzelinde van Doleweerd: Innovatie en scheikunde in de plantaardige gastronomie
Elzelinde van Doleweerd: Innovatie en scheikunde in de plantaardige gastronomie
Van De Nieuwe Winkel** naar Central in Peru
7 mei 2025 | 2 min
Restaurants Chefs
Sponsored Story New
Kensei: verfijnde Japanse keuken op Tenerife
Kensei: verfijnde Japanse keuken op Tenerife
Ontdek de kunst van Japanse fine dining »
28 april 2025 | 2 min
Restaurants Concepten
Sponsored Story New
Plantaardige innovaties: de toekomst van fine dining
Plantaardige innovaties: de toekomst van fine dining
Ontdek de creativiteit van topchefs in de plantaardige keuken »
26 april 2025 | 3 min
Restaurants Chefs
Sponsored Story New
De rol van chefs in de veranderende horeca
De rol van chefs in de veranderende horeca
Waarom gastvrijheid, beleving en toegankelijkheid het verschil maken
23 april 2025 | 3 min
Restaurants Chefs
Sponsored Story New
Ana Roš: De zelflerende chef die Slovenië op de culinaire wereldkaart zet
Ana Roš: De zelflerende chef die Slovenië op de culinaire wereldkaart zet
Drie Michelinsterren, een groene ster en een duidelijke boodschap aan chefs wereldwijd
22 april 2025 | 2 min
Restaurants Chefs
Sponsored Story New
Culinaire beleving als avontuur: Alchemist** en Enigma* als inspiratie
Culinaire beleving als avontuur: Alchemist** en Enigma* als inspiratie
Chefs creëren onvergetelijke ervaringen door het restaurant als reis
16 april 2025 | 2 min
Gastronomie Concepten
Sponsored Story New
All-day bistro Box Sociaal breidt uit van Amsterdam naar Rotterdam
All-day bistro Box Sociaal breidt uit van Amsterdam naar Rotterdam
Box Sociaal is een all-day bistro waar gasten terecht kunnen voor lunch, brunch en diner. Het concept is al sinds 2017 een succes in Amsterdam en open
11 februari 2025 | 1 min
Restaurants Chefs
Sponsored Story New
Hoe gastvrij is jouw keuken echt?
Hoe gastvrij is jouw keuken echt?
Zo blijf je als chef toegankelijk zonder in te leveren op kwaliteit
11 februari 2025 | 1 min
Restaurants Chefs
Sponsored Story New
Pesca's Europese uitbreiding als voorbeeld voor chefs
Pesca's Europese uitbreiding als voorbeeld voor chefs
Met €1,4 miljoen aan opgehaalde investeringen breidt visrestaurant Pesca uit naar Hamburg en Nice
4 februari 2025 | 2 min
Restaurants Concepten
Chef Inspiration

Het inspiratieplatform voor professionals in food & hospitality

© 2025 Chef Inspiration
Meer informatie
Vacatures
Home
Contact
Over ons
Voorwaarden
Disclaimer
Privacy policy
Contact
info@foodinspiration.com
+31 318 49 31 32

Adres
Nieuwe Kazernelaan 2 D-41
6711 JC Ede
Volg ons